07 de juny 2012

ELS PRINCIPIS DEL REIKI

alicia talaya teràpies cardedeu.mans reikiAquests són els principis que has de conèixer i fer part de la teva vida. No cal ser un Reikista per aprofitar les benediccions d’aquests cinc principis, només has de tenir la teva ment, cor i esperit oberts al canvi, a la Llum.

Només per avui, significa l'aquí i ara.

1. Només per avui no t’enfadis
La ira, enuig, agressivitat i altres emocions destructives ens confronten diàriament, creant situacions on, pel que sembla, la única sortida és la violència. Hem de prendre’ns uns minuts per respirar, tranquil•litzar-nos i buscar la millor solució al problema plantejat, sabent que la violència només i únicament genera més violència, dolor i destrucció. "Controla les teves emocions".

2. Només per avui, no et preocupis
La font de tota preocupació és la por d’alguna cosa que mai sabem si va a succeir. En realitat és una evasió de l’avui, doncs ens projectem cap a un futur incert. Posem fe en el mal imaginari en lloc d’usar tota aquesta energia a crear avui les condicions per a un futur positiu "Viu el present"

3. Només per avui, sigues agraït
Treballant l’agraïment profund i verdader estem reduint l’ego negatiu, aquest que ens fa creure que som persones superiors. "Tots som part".

4. Només per avui, treballa dur amb tu mateix
Guanyar l’aliment de manera honrada significa que hem de brindar el que té de millor nosaltres, com a professionals, com a persones, a la fi, com a éssers humans, tenint molt clar que hem de posar un just valor pel que fem, el que brindem com a servei o producte a la comunitat. "Sigues fidel a tu mateix".

5. Només per avui honora als teus Pares, Mestres i Majors
Hem d’aprendre a respectar a tots en la nostra vida, doncs cada ésser viu és un mestre; alguna cosa ens ensenya, alguna cosa ens deixa com aprenentatge, de la mateixa manera que nosaltres a ells "Practica l’altruisme" .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada