01 de juny 2012

HIPNOSI CLÍNICA



La ment el pensament, és la primera causa de totes les coses, amb això es vol dir que la qualitat de la teva vida succeeix directament en funció a com tú et donis permís per pensar (diàleg intern negatiu, rabia, gelos, resentiment, odi, enveja, pors,etc…) segons la interpretació de com veus el món tindràs resposta.
Causa i efecte, això és del que es parla. A la influencia mental a la vida de les persones, és quan intervé la autohipnosis.
El domini de l’autohipnosis està considerada com una de les eines més grans. La utilitzacio del nostre cervell i la nostra ment per poder canviar patrons mentals, hàbits, comportaments, d’una manera rápida i treballant des del momento present ( canviar fixar i eliminar), per això és important conèixer la hipnosis.
És capaç de transformar la malatia en salut d’un mateix.
Braid al 1843 va ser el primer investigador que va introduïr el terme Hipnotisme. Ho va definir com un estat particular del sistema nerviós.
Bernheim va considerar l’hipnotisme com un grau de sugestió exaltat, entenent per això l’actitut de deixar-se influenciar per una idea i realizar-la desprès.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada