18 de febrer 2013

CLEMATIS


COMENCEM AMB EL GRUP DE FLORS PER LES PERSONES QUE NO TENEN PROU INTERÈS PER LA SITUACIÓ PRESENT


Utilitzem aquesta Flor de Bach en les teràpies naturals per ajudar en processos de falta d’interès per les circumstàncies actuals. El nom científic és (Clematis vitalba) - "Clemátide" - "Vidalba- ridorta"

En quins casos et recomanaria jo aquesta Flor de Bach?
En casos d’evasió de la realitat per falta d’interès, somiant despert, projectant un futur millor. Poca memòria i mancança d’atenció. Veure les coses des de la fantasia, fantasiosos. Necessitat de dormir, sensació d’estar flotant, endormiscat. Per les persones que pensen en el futur i el que passarà. No viuen el present perquè pensen en el futur. Persones que sempre estan distretes que tenen son i poden arribar a entra en coma. Tenen mancança de concentració. Inconsciència. Somien desperts. Falta d’iniciativa. Lipotímies (desmais). Creen un món irreal.
Ex: No tocar de peus a terra, sempre estàs als núvols.

Quines qualitats positives he notat en els pacients que les han pres:
Toquen de peus a terra. Dominen les seves idees. Posen atenció i interès en el present i en el futur. Estan desperts i expressen la seva inspiració i creativitat en la vida pràctica. Desperten i espavilen. Viuen el present, l’idealisme i són creatius.

Alicia Talaya - teràpies Cardedeu - flor de Bach - Clematis



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada